Εταιρικό Προφίλ

Καλέστε μας

+357 22 519 337

elvetiko

Τo Διαγνωστικό Κέντρο μας με έδρα την Λευκωσία, στελεχωμένο με έμπειρους και εξειδικευμένους επιστήμονες διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία, σε ένα φιλικό περιβάλλον, προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες στην Κύπρο και τις γειτονικές χώρες.

Το προσωπικό, νοσηλευτές, ιατρικό προσωπικό, τεχνολόγοι, προσωπικό καθαριότητας, είναι πρόθυμοι να υποδεχτούν τους ασθενείς σε ένα ανθρωποκεντρικό περιβάλλον, με συνέπεια, σεβασμό και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Η συνεχής αλλά και η υψηλή εκπαίδευση του προσωπικού μας καθιστά Κέντρο εξειδίκευσης αλλά και επαγγελματισμού. Οι ασθενείς μας μπορούν να είναι σίγουροι για την ποιότητα των διαγνωστικών υπηρεσιών που τους παρέχονται λαμβάνοντας έτσι την καλύτερη δυνατή διάγνωση και τα καλύτερα εφικτά αποτελέσματα.

Εμπιστοσύνη

Ποιότητα

Συνέπεια

Αξιοπιστία

Εξειδίκευση

Ασφάλεια

gesy-logo

Στόχος μας

Πρωταρχικός μας σκοπός, είναι η υπεύθυνη και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υγείας, φροντίζοντας τους πελάτες μας, με την δέσμευσή μας για ταχύτατη και έγκυρη εξυπηρέτηση.

Η σωστή οργάνωση, η υψηλή εξειδίκευση του ιατρικού προσωπικού, η συνεχής αναβάθμιση τόσο σε τεχνολογικό εξοπλισμό όσο και στη διαμόρφωση των χώρων μας, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας.

0%

Συνέπεια

0%

Ποιότητα

0%

Αξιοπιστία

0%

Εμπιστοσύνη

Γιατί εμάς

Το Elvetiko, είναι μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες διαγνωστικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Κύπρο. Μέλημά μας είναι η φροντίδα των πελατών και οι υψηλές παροχές υγείας.

Το ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση και συνεχή επιμόρφωση, φροντίζουν για την καλύτερη παροχή ιατρικής φροντίδας προς όλους τους ασθενείς που μας επισκέπτονται καθημερινά.

 • elvetiko.com-icon

  Ποιότητα των εξετάσεων

 • elvetiko.com-icon

  Ταχύτητα αποτελεσμάτων

 • elvetiko.com-icon

  Αξιοπιστία εργαστηριακών αποτελεσμάτων

 • elvetiko.com-icon

  Ανάκτηση αποθηκευμένων δειγμάτων για επανέλεγχο

 • elvetiko.com-icon

  Εξάλειψη λαθών

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Κάνουμε πράξη τον αρχαίο θεσμό της χορηγίας προς το όφελος της Κυπριακής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας. Το Elvetiko Διαγνωστικό Κέντρο στρατευμένο στην αξία της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο επιδιώκει την προαγωγή της αξίας της πρόληψης των νέων ανθρώπων αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας.

Στην επιδίωξη αυτού του στόχου αναδεικνύεται πρωτοπόρος στις εξετάσεις για ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, νεφροπαθείς, ασθενείς με καρδιακά νοσήματα και χορηγός πρωταθλητικού ελέγχου σε ποδοσφαιρικές ομάδες.

σύστημα-υγείας
Scroll to Top