Εταιρικό Προφίλ

Καλέστε μας

+357 22 519 337

elvetiko

Τα Διαγνωστικά Κέντρα μας, στελεχωμένα με έμπειρους και εξειδικευμένους επιστήμονες διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία, σε ένα φιλικό περιβάλλον, προσφέροντας τις υπηρεσίες στο Κυπριακό κοινό αλλά και στις γειτονικές χώρες, μέσω 2 Κέντρων Διάγνωσης, στην Λευκωσία και στο Παραλίμνι.

Η συνέπεια του προσωπικού, από νοσηλευτές, ιατρικό προσωπικό, τεχνολόγους, προσωπικό καθαριότητας, είναι πρόθυμοι να δεχτούν τους ασθενείς σε ένα ανθρωποκεντρικό περιβάλλον, που θα αισθάνονται και θα λαμβάνουν απλόχερα σεβασμό και υποστήριξη.

Η συνεχής αλλά και η υψηλή εκπαίδευση του προσωπικού καθιστά τα Κέντρα μας, Κέντρα εξειδίκευσης αλλά και επαγγελματισμού. Οι ασθενείς μας μπορούν να είναι σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών που τους παρέχονται έτσι ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή διάγνωση και τα καλύτερα εφικτά αποτελέσματα.

Εμπιστοσύνη

Ποιότητα

Συνέπεια

Αξιοπιστία

Εξειδίκευση

Ασφάλεια

gesy-logo

Στόχος μας

Πρωταρχικός μας σκοπός, είναι η υπεύθυνη και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υγείας, φροντίζοντας τους πελάτες μας, με την δέσμευσή μας για ταχύτατη και έγκυρη εξυπηρέτηση.

Η σωστή οργάνωση, η υψηλή εξειδίκευση του ιατρικού προσωπικού, η συνεχής αναβάθμιση τόσο σε τεχνολογικό εξοπλισμό όσο και στη διαμόρφωση των χώρων μας, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας.

0%

Συνέπεια

0%

Ποιότητα

0%

Αξιοπιστία

0%

Εμπιστοσύνη

Γιατί εμάς

Το Elvetiko, είναι μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες διαγνωστικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Κύπρο. Μέλημά μας είναι η φροντίδα των πελατών και οι υψηλές παροχές υγείας.

Το ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση και συνεχή επιμόρφωση, φροντίζουν για την καλύτερη παροχή ιατρικής φροντίδας προς όλους τους ασθενείς που μας επισκέπτονται καθημερινά.

 • elvetiko.com-icon

  Ποιότητα των εξετάσεων

 • elvetiko.com-icon

  Ταχύτητα αποτελεσμάτων

 • elvetiko.com-icon

  Αξιοπιστία εργαστηριακών αποτελεσμάτων

 • elvetiko.com-icon

  Ανάκτηση αποθηκευμένων δειγμάτων για επανέλεγχο

 • elvetiko.com-icon

  Εξάλειψη λαθών

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Κάνουμε πράξη τον αρχαίο θεσμό της χορηγίας προς το όφελος της Κυπριακής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας. Το Elvetiko Διαγνωστικό Κέντρο στρατευμένο στην αξία της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο επιδιώκει την προαγωγή της αξίας της πρόληψης των νέων ανθρώπων αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας.

Στην επιδίωξη αυτού του στόχου αναδεικνύεται πρωτοπόρος στις εξετάσεις για ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, νεφροπαθείς, ασθενείς με καρδιακά νοσήματα και χορηγός πρωταθλητικού ελέγχου σε ποδοσφαιρικές ομάδες.

σύστημα-υγείας
Scroll to Top