Εταιρικό Προφίλ

Καλέστε μας

+357 22 519 337

elvetiko

Τα Διαγνωστικά Κέντρα μας, στελεχωμένα με έμπειρους και εξειδικευμένους επιστήμονες διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία, σε ένα φιλικό περιβάλλον, προσφέροντας τις υπηρεσίες στο Κυπριακό κοινό αλλά και στις γειτονικές χώρες, μέσω 2 Κέντρων Διάγνωσης, στην Λευκωσία και στο Παραλίμνι.

Η συνέπεια του προσωπικού, από νοσηλευτές, ιατρικό προσωπικό, τεχνολόγους, προσωπικό καθαριότητας, είναι πρόθυμοι να δεχτούν τους ασθενείς σε ένα ανθρωποκεντρικό περιβάλλον, που θα αισθάνονται και θα λαμβάνουν απλόχερα σεβασμό και υποστήριξη.

Η συνεχής αλλά και η υψηλή εκπαίδευση του προσωπικού καθιστά τα Κέντρα μας, Κέντρα εξειδίκευσης αλλά και επαγγελματισμού. Οι ασθενείς μας μπορούν να είναι σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών που τους παρέχονται έτσι ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή διάγνωση και τα καλύτερα εφικτά αποτελέσματα.

Εμπιστοσύνη

Ποιότητα

Συνέπεια

Αξιοπιστία

Εξειδίκευση

Ασφάλεια

gesy-logo

Στόχος μας

Πρωταρχικός μας σκοπός, είναι η υπεύθυνη και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υγείας, φροντίζοντας τους πελάτες μας, με την δέσμευσή μας για ταχύτατη και έγκυρη εξυπηρέτηση.

Η σωστή οργάνωση, η υψηλή εξειδίκευση του ιατρικού προσωπικού, η συνεχής αναβάθμιση τόσο σε τεχνολογικό εξοπλισμό όσο και στη διαμόρφωση των χώρων μας, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας.

0%

Συνέπεια

0%

Ποιότητα

0%

Αξιοπιστία

0%

Εμπιστοσύνη

Γιατί να επιλέξετε το Elvetiko Διαγνωστικό Κέντρο

Υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες διαγνωστικές υπηρεσίες

Στόχος μας αποτελεί η προσφορά αξιόπιστων και επιστημονικά ορθών ιατρικών διαγνώσεων με γνώμονα και ευαισθησία στην υγεία των ασθενών μας, γεγονός που διαμορφώνει και το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μας. Με σημαντικές συνεργασίες και στενές σχέσεις με κορυφαία διαγνωστικά κέντρα στην Ελλάδα, Ισραήλ, Ελβετία, Αγγλία, και Αμερική, το Elvetiko Διαγνωστικό Κέντρο είναι πυρήνας ανάπτυξης για την ιατρική διαγνωστική επιστήμη.

Επιπρόσθετα, διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά ιατρικά μηχανήματα με άριστη ποιότητα, διεθνώς αναγνωρισμένα ως τα καλύτερα διαθέσιμα στην αγορά. Συνεπώς, η υψηλή ποιότητα των διαγνώσεων μας σε συνδυασμό με τα τεχνολογικά άρτια διαγνωστικά μας μηχανήματα διαμορφώνουν το Elvetiko Διαγνωστικό Κέντρο πρωτοπόρο και πρωταγωνιστή στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας στο νησί μας αλλά και στο εξωτερικό.

Αξιόπιστες Υπηρεσίες Υγείας

Η λειτουργία του Elvetiko Διαγνωστικού Κέντρου στηρίζεται στην αρχή ότι η άσκηση της Ιατρικής είναι λειτούργημα. Κύρια μέριμνά μας αποτελεί η τήρηση της «ασθενοκεντρικής» φιλοσοφίας μας, που δίνει έμφαση στη γρήγορη, εξατομικευμένη, ποιοτική, κλινική αντιμετώπιση και υπεύθυνη φροντίδα σε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο ασθενής. Ο προγραμματισμός των ραντεβού πραγματοποιείται σε μόλις 1-3 εργάσιμες από την επικοινωνία σας με το διαγνωστικό μας κέντρο, ενώ συχνά πραγματοποιείται και αυθημερόν, ύστερα από επικοινωνία. Δίνεται προτεραιότητα σε περιπτώσεις επειγόντων  περιστατικών.

Στόχος μας είναι η διάρκεια παραμονής σας στο χώρο του Elvetiko Διαγνωστικού Κέντρου να μην ξεπερνά τα 45-60 λεπτά. Ο μέσος χρόνος παραμονής αφορά την εισαγωγή στην ρεσεψιόν, την διεξαγωγή της διαδικασίας εξέτασης και την απόδοση των διαγνωστικών αποτελεσμάτων.

Επαγγελματική Ιατρική Φροντίδα για όλους

Με υψηλή επιστημονική εξειδίκευση και πλήρη ιατρικό εξοπλισμό, προσφέρονται ιατρικές και διαγνωστικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, πάντα, με συνέπεια, ευθύνη και σεβασμό προς τον εξεταζόμενο. Τα διαγνωστικά μηχανήματα του Elvetiko Διαγνωστικό Κέντρο είναι υπερσύγχρονα και έχουν επιλεχθεί μεταξύ των παγκοσμίως μεγαλύτερων κατασκευαστικών οίκων στο χώρο της Ιατρικής. Το ιατρικό προσωπικό είναι επιστημονικά άριστο και παρέχει ασφαλή και απόλυτα έγκυρες διαγνώσεις. Διαγνώσεις που οφείλονται στη συνεργασία με έμπειρους και υψηλών προδιαγραφών Ιατρούς και επαγγελματίες Τεχνολόγους, Νοσοκόμους, Ιατρικούς Επισκέπτες και Προσωπικό Γραμματειακής Υποστήριξης.

Τοποθεσία

To Elvetiko Διαγνωστικό Κέντρο στεγάζεται σε έναν υπερσύγχρονο και λειτουργικό χώρο, στο πιο κομβικό σημείο της Λευκωσίας και εδρεύει επί της οδού 17 Χαράλαμπου Πεττεμερίδη 2042,  στον Στρόβολο. Βρίσκεται εντός της παρόδου ακριβώς απέναντι από την παλαιά υπεραγορά ‘Δήμος’ και διπλά από την εταιρία Dulux. Το κέντρο μας βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία που διαθέτει δυο ευρύχωρα πάρκινγκ σε μικρή απόσταση από το Elvetiko. Το Elvetiko Διαγνωστικό Κέντρο είναι προσβάσιμο για ΑΜΕΑ και σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Η κατασκευή του έχει γίνει με τα πλέον σύγχρονα υλικά και όλες οι εγκαταστάσεις του έχουν γίνει με γνώμονα την εξατομικευμένη φροντίδα του πολίτη. Σκοπός ίδρυσης του Κέντρου είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς στον χώρο της διάγνωσης, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στην τοπική κοινωνία και στους επισκέπτες της Κύπρου.

Προσιτές τιμές Διάγνωσης

Η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με καινοτόμα εργαλεία εύκολα προσβάσιμα σε όλους και πάντα με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, αποτελεί κύριο μέλημα του Εlvetiko Διαγνωστικού Κέντρου.

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις πιο προσιτές τιμές, προσαρμόζοντας το κόστος των ιδιωτικών μας εξετάσεων με γνώμονα την σημερινή κοινωνία πολιτών.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Κάνουμε πράξη τον αρχαίο θεσμό της χορηγίας προς το όφελος της Κυπριακής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας. Το Elvetiko Διαγνωστικό Κέντρο στρατευμένο στην αξία της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο επιδιώκει την προαγωγή της αξίας της πρόληψης των νέων ανθρώπων αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας.

Στην επιδίωξη αυτού του στόχου αναδεικνύεται πρωτοπόρος στις εξετάσεις για ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, νεφροπαθείς, ασθενείς με καρδιακά νοσήματα και χορηγός πρωταθλητικού ελέγχου σε ποδοσφαιρικές ομάδες.

σύστημα-υγείας
Scroll to Top